Magia Albă
Dacă nu îţi merge bine în viaţă, nu ai noroc si nici spor,  Magia Albă te poate ajuta să-ţi îndeplinesti dorinţele.

Cine suntem noi

Eu vin dintr-o familie de vrăjitori şi fac parte din a cincea generaţie a menţine tradiţia strămoşilor mei. Am experienţă  în Magia Albă  am rezolvat multe cazuri cu probleme de familie, de boli,de dragoste, pentru protecţia casei, de afaceri şi de noroc în viaţă. (exp: Ritual pentru să fie nebun(ă) dupa tine, Să ajungă baiatu care îţi place, Pentru a îndragosti nebuneste o persoană, Pentru auni două persoane, Pentru a câştiga o iubire imposibilă, pentru a evita separaţii, Pentru a separa o pereche,  Pentru a reveni o iubire imposibilă, Pentru sa te caute, Recupera dragostea ta care a fost, Pentru a găsi dragostea, Pentru a atrage bărbaţii, Pentru a te juca cu iubit(ă), Pentru a vinde cu succes o proprietate, Pentru a fi un proprietar de o casă sau de afaceri, Ritual pentru a spori accesul clienţilor, Reţetă pentru atragerea clienţilor, Pentru a vă merge bine în afacerea dumneavoastră, Pentru a ajuta la vânzările comerciale, Reţetă pentru bani, Atragerea de avere, Pentru a atrage bani cu luna plină, Pentru prosperitate, Talisman de bani, Pentru a obţine un loc de muncă, Ritual pentru îmbunătăţirea locului de muncă, Pentru a atinge succesul profesional, Pentru a scapa de ghinion, Pentru dorinţe, Pentru noroc la examene, si multe altele.)


Toate acestea m-au contactat şi oamenii s-au schimbat pentru a fi fericiţi cu puterea vrăji mele. În prezent, Primesc încă o mulţime de scrisori şi e-mailuri, pentru a ajuta iar eu nu pot ajunge la toată lumea. Si de aceea au fost scrise cărţile rituale pentru a pune în vânzare şi pentru a ajuta oamenii.

 

 


Cărţile de vînzare:
1) Magia Albă. Cartea cu toate ritualele 
2) Ritual pentru dragoste.
3) Ritual pentru afaceri.
4)Ritual pentru bani.
5) Ritual pentru muncă.
6) Ritual pentru noroc.
Această carte va explica cum se face Magia Albă.
Şi cum se ştie cele mai bune vrăji sînt atunci când ţile faci tu cu credinţă şi şti că vine din inima ta pentru a da un rezultat bun.

Pentru a vindeca unele boli sau a alunga spiritele rele puteţi scrie problemele sau întrebările dumneavoastră  aici. Email: contact@magiaalba.com

 
 
 
 
 
Copyrigth 2001 - România - Bucureşti - Email: contact@magiaalba.com